ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΛΟΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΛΟΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θα μας βρειτε στην Νεα Χηλη - Αλεξανδρουπολης
Απεναντι απο τον Μασουτη






ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εξωτερικά πλένουμε στο χέρι, επιδιώκοντας την σημασία στη λεπτομέρεια. Ξέβγαλμα με πίεση νερού, πλύσιμο με αφρό και κερί και γυάλισμα ελαστικών με προϊόν υψηλής ποιότητας
Καθάρισμα καμπίνας με σκούπα για την απομάκρυνση σκόνης και ρύπων, άδειασμα τασάκια, καθαρισμός ταμπλό και πλαστικών μερών, καθαρισμός στα πατάκια, στο πορτ-μπαγκάζ και στα σημεία ένωσης των θυρών.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ

Αφού ολοκληρώσουμε την πιο πάνω βασική υπηρεσίας καθαρισμού, κατά το τελευταίο ξέβγαλμα χρησιμοποιούμε ειδικό στεγνωτικό κερί, ώστε να αδιαβροχοποιηθεί το χρώμα από τα άλατα βροχής, για την μεγιστοποίηση αντοχής του πλυσίματος στο χρόνο.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Καθαρίζουμε την καμπίνα του αυτοκινήτου σας καιαπολυμαίνουμε από τους σκληρότερους και επίμονους λεκέδες, στο ύφασμα του ουρανού, της καμπίνας, την μοκέτα του πατώματος, τα υφασμάτινα ή δερμάτινα υφάσματα στα καθίσματα και τις πόρτες
Περιποιούμαστε με υψηλής ποιότητας γαλακτώματα και σιλικόνες, όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας, με αποτέλεσμα να επανέρχονται στην αρχική τους εργοστασιακή μορφή, ελαττώνοντας σε μεγάλο βαθμό τους τριγμούς από την πάροδο του χρόνου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ιδιαίτερη μεταχείριση η εταιρεία μας παρέχει στον καθαρισμό και απολύμανση παιδικών καθισμάτων και καροτσάκια. Για την απολύμανση χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία και καθαριστικά.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Κινητήρες που είτε από ζημιά, είτε από το χρόνο, έχουν παρουσιάσει συσσώρευση ρύπων στο εσωτερικό τους (π.χ. χύσιμο λαδιών ή άλλων υγρών, συσσωρευμένες σκόνες, καυσαέρια κλπ), είναι σημαντικό κατά καιρούς να καθαρίζονται, όχι μόνο για την υγεία αλλά και τη διατήρηση της απόδοσης του κινητήρα.
Αναλαμβάνουμε το καθάρισμα του κινητήρα, για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, υπεύθυνα, από έμπειρο τεχνικό και ειδικά εγγυημένα υλικά.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΑΣΙ

Προκειμένου τα μηχανικά μέρη του σασί να διατηρούνται σε καλή κατάσταση (χωρίς άλατα, σκουριές, λάδια κλπ) ώστε να διατηρείται κατά το δυνατόν η αξία του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε σχολαστικά και υπεύθυνα το σασί του αυτοκινήτου σας, από έμπειρο τεχνικό και ειδικά εγγυημένα υλικά για την περίπτωση.

Τα εξαιρετικά υλικά σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού για εσάς.










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ